Interim
Heeft uw administratie een achterstand opgelopen? Hebt u dringend hulp nodig bij de administratie van uw onderneming? Onze experts van Ophof Administratie en Belastingadviezen bieden u dan altijd een passende oplossing. Wij ondersteunen u graag met interim werkzaamheden en bieden u tijdelijke krachten aan. Erg handig, vooral wanneer u een achterstand heeft óf wanneer u medewerkers wil laten leren werken met een nieuw administratiesysteem.

Wat zijn interim werkzaamheden?
Interim werkzaamheden zijn werkzaamheden die worden uitgevoerd door een tijdelijke kracht. Wanneer uw medewerkers afwezig zijn, u een nieuw administratiesysteem implementeert of u een project heeft dat al uw aandacht opeist, helpen wij u aan tijdelijke administratieve medewerkers. Op deze manier blijft uw bedrijf draaien, blijft uw administratie up-to-date en kunt u zich richten op uw bedrijfsvoering.

Interim voor u?
Continuïteit is voor uw onderneming van vitaal belang. Helaas kan het voorkomen dat uw medewerkers verhinderd zijn hun werk te doen. Bijvoorbeeld wanneer uw medewerkster met zwangerschapsverlof gaat. Een achterstand is dan snel opgelopen, met alle vervelende gevolgen van dien. Door een tijdelijke kracht van ons aan te nemen, blijft de continuïteit binnen uw organisatie gegarandeerd.overwerk

Mogelijkheden interim
Wij kunnen u helpen als u iemand zoekt die:

  • leiding geeft aan uw financiële administratie;
  • assisteert bij het opzetten van de salarisadministratie en elektronische personeelsdossiers;
  • achterstanden wegwerkt in de financiële administratie als uw administrateur ziek is;
  • uw personeel opleidt in uw administratiepakket;
  • het managementinformatiesysteem (MIS) helpt verbeteren;
  • een projectadministratie opzet en of voert;
  • ondersteuning biedt bij de implementatie van een verandering in uw organisatie.

We voorzien u van administratieve medewerkers met verschillende functieniveaus. Het maakt niet uit of u iemand nodig heeft voor secuur invoerwerk of een ‘high profile business controller’: wij beschikken over een groot netwerk van vakbekwame professionals en zijn u altijd van dienst.

Kosten interim van Ophof Administraties?
De kosten voor interim werkzaamheden via Ophof Administraties en Belastingadviezen zijn afhankelijk van uw wensen en behoeften. U kunt hierbij denken aan het soort werkzaamheden, maar ook de tijdsduur en het opleidingsniveau. Heeft u behoefte aan een tijdelijk kracht? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden voor uw organisatie.

menubar0

menubar1

menubar2

menubar3

menubar4

menubar5

menubar6